Rob Maaskant

Winkel

Boek ‘Het Flup & Ju Bedrijf 1973-1993’

In 1993 bracht het Flup & Ju Bedrijf ter gelegenheid van hun 20-jarig bestaan een boek en CD uit met daarin een overzicht van hun beeldend werk, hun projecten, hun werkwijze en de gedachte achter hun manier van theatermaken. Samenstellers waren o.a. Rob Maaskant, Sonja Maaskant en Trudy Wams met tekstbijdragen van Kees Slager, Freek Neirynck, Steve Austen, Marja Bloem en Ineke Spaander. Werk- en speelfoto’s, schetsen en werktekeningen geven in dit boek een beeld hoe een absurde fantasiewereld tot leven wordt gebracht. De CD bevat opnamen van het Flup & Ju Bedrijf zoals die in de loop van de beginjaren live werd geregistreerd, aangevuld met studio opnamen. Nu het ‘Flup & Ju Bedrijf’ als ‘Het Bedrijf v/h’ is voortgezet, is dit boek inmiddels een uniek document geworden. Van de toenmalige gebonden editie (oplage 250) zijn nog een aantal exemplaren verkrijgbaar (met het unieke uitklaptheatertje!) Ook de CD is nog apart te koop.

Beide, unieke uitgaven zijn te bestellen bij het contactadres van de groep. Het boek: € 60,- (incl. CD). De CD: € 10,- (excl. verzendkosten) Bestellen onder vermelding: ‘Boek Flup & Ju’ of ‘CD Flup & Ju’


Boek ‘Encyrcus’

In 2011 verscheen in het kader van de Zeeuwse Slibreeks het boek ‘Encyrcus’, ofwel: ‘Het Groot Encyclopedisch Naslagwerk der Verzonnen Verbeelding’. Op quasi wetenschappelijk wijze weeft Rob Maaskant in dit boekje een rode draad door zijn beeldende, muzikale en theatrale werk van de afgelopen 40 jaar. Met het overzicht van werktekeningen, grafiek, objecten en partituren is deze uitgave tevens een eerste verantwoording van zijn zoektocht naar de oorsprong van onze fantasie. ‘Encyrcus’: € 10.- excl. verzendkosten.
Bestellen onder vermelding: ‘Encyrcus’.


DVD ‘Circádâ’

DVD van de gelijknamige film. € 15,- excl. verzendkosten. Bestellen onder vermelding: ‘DVD Circádâ’. Voor € 5,- extra ontvangt u op aparte DVD ‘de making-of van Circádâ’.


Uw bestelling kunt u doorgeven via het contact adres van ‘Het Bedrijf v/h’. Zie hiervoor: Contact